top of page

LIVESTREAM/ RECORDING Webinars:

Studio belichting
Decoratie
Ervaren techniekers

Nancy V.

Dag Rudi,

 

Iedereen was heel tevreden.

Dus als we nog iets gaan organiseren, dan nemen we zeker en vast contact op.

 

Groeten

NV

Veronique D.

Dag heren,

 

Bedankt nogmaals voor de fijne samenwerking. 

Op naar het volgende event.

 

Ik kijk uit naar de opname.

 

Tot binnenkort!

RGS Team verzorgt uw webinar van A tot Z
Door het gebruik van een online poll, Q&A, quiz , chatfunctie e.a. is er interactie met het publiek en blijft ook de aandacht constant behouden.
Niets zo saai dan een webinar met één beeld  van de moderator zonder afwisseling. RGS Team zorgt voor een kwalitatieve kijk- en luisterervaring.

Een standaard setup betaat uit een 5-tal discreet opgestelde PTZ camera’s (= onbemand en op afstand te bedienen), een PRO TV video regieset, een digitale geluidsmengtafel, microfoonset, statieven, computers, randapparatuur,…Geluid is ook  zeer belangrijk vandaar dat we o.a. met individuele microfoontjes werken (draadloos) voor een optimale verstaanbaarheid. 

Een standaard crew bestaat uit een PTZ-operator, een mixer/regisseur en een geluidstechnieker. Bij meer complexe events komt daar nog een V-Mix eindregisseur bij en we kunnen ook mobiele camera's inschakelen al dan niet draadloos. Onder onze technici behoren professionals uit de TV-wereld en zij staan dan ook garant voor een perfect eindresultaat. RGS team heeft een eigen streamplatform en wij zorgen indien gewenst voor een gepersonaliseerde omgeving met inlogcode. 

RGS Team regelt alle techniek op locatie voor een verzorgde videoproductie. Wij kunnen ook, dankzij onze partners, zorgen voor een professioneel gezellig ingerichte studio  (onthaal, catering, begeleiding, professionele moderator-presentator, ... )

Extra mogelijkheden voor webinars: (vooraf te bespreken)
Online poll (stel in real time vragen aan uw publiek)Q&A (interactie met uw virtueel publiek)
Quiz (hou het wat ludiek en behoud de aandacht)
Powerpoint integratie 
Gastsprekers (van op een andere locatie)
Inlassen van filmpjes, foto’s, teksten, …
Titels (lower thirds) zoals op tv
Virtuele studio, green screen toepassingen, … 
LED belichting voor green screen setup,NDI toepassingen , bekabelde en/of draadloze microfoons 
Professionele geluidsversterking en captatie (tot 32 microfoons)
TV schermen, LED screens (indoor/ outdoor) 
Draadloze mobiele bemande camera’s…

Een goede verstaanbaarheid is héél belangrijk, daarom werken wij met één microfoon per persoon voor een optimaal resultaat. Vaak wordt dit gedaan met een centraal opgestelde microfoon maar daar pikt men algauw meer bijgeluiden mee op, galm en ruis wat niet aangenaam is voor de kijker/ luisteraar! Per set kunnen we tot 32 microfoons aansluiten! Een geluidstechnieker leidt alles in goede banen en zorgt voor een minimale ruis en reduceert achtergrondgeluiden. Stuur ons een mailtje en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.
 

Interesse? Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan via mail: info@rgsteam.be of bel naar 0478 48 20 90
bottom of page